Opstart af Hornsherred Havenetværk

12. juni 2023

Søndag den 18. juni 2023 er jeg tovholder på opstart af et lokalt havenetværk. Det er alene for medlemmer af Landsforeningen Praktisk Økologi (PØ). Indtil videre er der 5 tilmeldte – og jeg glæder mig!

Hornsherred Havenetværk

Jeg forestiller mig, at vi skal bruge netværket til at inspirere, motivere og hjælpe hinanden med opgaverne – store og små – i vores haver. Medlemmer af havenetværket skal være medlemmer af PØ, hvilket jeg varmt kan anbefale.

Med et medlemsskab af PØ får man en masse viden, tips og tricks. Det kan være om selvforsyning, idéer til økologisk havearbejde, og til den vilde have. Du får også masser af info via medlemsapp’en dyrk.nu – og inspirerende medlemsblad i postkassen, flere gange om året.

Helt lavpraktisk forestiller jeg mig, at Hornsherred Havenetværk skal bygge videre på alt det vi får fra PØ-medlemskabet. Blot på en mere personlig måde, hvor aktuelle udfordringer måske kan afhjælpes hurtigt ved fælles hjælp, og hvor vi kan bytte frø, tage på inspirationsture sammen mv.

Ved opstartsmødet den 18/6-23 mødes vi i vores have, og laver en første plan sammen. Og måske har deltagere andre ønsker og idéer end jeg… Det håber jeg.

Læs mere om Praktisk Økologi – her!

Kh Marianne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *