Haveblog, håndarbejde og husflid

16. juni 2022 Foto af Jens Nørgaard Larsen, BT

Det er med stor glæde og fornøjelse, at jeg kan byde velkommen til min nye blog – Have og Husflid. Jeg har drømt om den længe – i årevis faktisk, men nu er der tid i hverdagen, og jeg er igang! MEN – bloggen er stadig i sin spæde start, så hav tålmodighed med mig 🙂

Som overskriften siger det, kommer bloggen til at sætte fokus på mine tanker om og erfaringer med havearbejde, håndarbejde og det gode gamle begreb, husflid. Det hele flettet sammen i hverdagens glæder, fornøjelser og udfordringer.

Som sagt har bloggen været længe på skrivebordet og i mine tanker. Faktisk lige siden BT interviewede mig til en artikel i 2016, om hvordan man kan høste indre ro i sin have. Mange ting som jeg har taget for givet længe, eller altid, fik nyt lys under interviewet – og det satte tanker igang.

Foto: Jens Nørgaard Larsen /BT

Artiklen “Høst din indre ro i haven” af Dorthe Brøker Kristensen kan læses – her.

Jeg glæder mig til at skrive en masse mere, når bloggen er “bygget” færdigt.

Kh Marianne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *