Haveblog – igang igen

4. juni 2024 Marianne Porsborg i hønsegård og køkkenhave

Måske har du undret dig over, at jeg har været så stille her på havebloggen. Travlhed, er det største og første forklaring. Med nyt pædagogisk job som har fyldt mere og mere, og sygdom som heldigvis lød værre end det var, fløj tiden.

Men nu er jeg altså i gang igen. Naturligvis har jeg hele tiden været i gang – i haven 🙂 Den betyder MEGET for mig og fylder tidsmæssigt, også rigtig meget. Derudover er der mit firma Doggerland Design med strikdesign, som jeg desværre også har nedprioriteret et stykke tid. Så det sidste halve år har jeg altså kæmpet med at få tid til det hele – oveni sygdom som trak ud.

Fremover kommer der mere nyt fra mig – på flere fronter.

Glæder mig!

Kh Marianne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *