Strik til have og hus

15. juni 2022

Siden jeg var 4-5 år gammel, har strikning – og senere en masse andet håndarbejde og håndværk, fyldt en stor del i mit liv. Min familie og opvækst var med andre ord ikke bare fyldt med have-tid, men også en bred vifte af kreativitet – fra håndarbejde og husflid, til billedkunst, ingeniørkunst og opfinderi.

Siden 2014 har jeg haft en blog tilknyttet min garn-webshop (garnkits.dk) og designfirma Doggerland Design, hvor strikdesigns i eget navn mv. løbende er blevet præsenteret. Det fortsætter jeg med, men flytter de strikkeprojekter, strikkeopskrifter og ditto idéer som har mest med hus og have at gøre, til denne side.

Jeg glæder mig til at fortælle mere!

Kh Marianne, 25/7-2022

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *